Bos groothandel is de regionale groothandel in kantinebenodigdheden voor Kampen en omgeving. De klanten die door ons geleverd worden kiezen voor service, snelheid en gemak.

Ons rayon bestrijkt het gebied van Veluwe tot Flevoland en van Zwolle tot de kop van Overijssel. Klanten kunnen elke week rekenen op een prima service van hun vaste chauffeur. Werken met Bos groothandel betekent zorgeloos genieten. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent en blijft. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid daar staan wij voor!

Bos Groothandelvlotte bevoorradinggeen bezorgkosteneerlijk advies op maatgeen minimumbestelhoeveelheidwekelijkse bezorgingpersoonlijk contactin Kampen.

Sinds 1978 is Bos groothandel partner van Jacobs Douwe Egberts. Dit houdt in dat wij in samenwerking met Jacobs Douwe Egberts voor u een passende oplossing kunnen bieden als het gaat om uw koffieautomaat en bijbehorende ingrediƫnten. In onze eigen showroom kunt u verschillende automaten zien en uitproberen. Kortom u bent van harte welkom en de koffie staat klaar!

Als bestaande klant kunt u inlogcodes aanvragen voor onze shop en komt u na inlog in uw eigen klantomgeving.

Nieuwe klanten kunnen eerst een offerte aanvragen via de shop.

Contact

Bos Groothandel

Adres: Eckertstraat 15
8263 CB Kampen
Nederland
E-mail:

Telefoon: +31 (0)38 331 36 77
Fax: +31 (0)38 331 56 56

Openingstijden:

maandag t/m donderdag  7.30 tot 17.00
vrijdag                              7.30 tot 12.00
lunchpauze van               12.15 tot 13.30
vrijdagmiddag gesloten

Stuur ons een bericht